BEDRIJFSONTWIKKELING

HOME/ BEDRIJFSONTWIKKELING

De sleutel tot succesvolle groei

Bij Deffon geloven we sterk in het belang van bedrijfsontwikkeling bij groeiplannen. Wij helpen je graag bij het identificeren van kansen en het vereenvoudigen van jouw bedrijfsprocessen.

“Bedrijfsontwikkeling gaat over het creëren van waarde voor jouw bedrijf, jouw klanten en je partners”.

Bedrijfsontwikkeling en Online Succes

Waarom is bedrijfsontwikkeling zo belangrijk bij groeiplannen? Het antwoord is vrij eenvoudig: Met hagel schieten is alleen zinvol in de jacht.

Bij Deffon kijken we verder dan alleen het aspect van vernieuwen van websites en online campagnes. Door onze visie vanuit de bedrijfssontwikkeling kunnen we waardevolle inzichten bieden die ervoor zorgen dat jouw digitale aanwezigheid resulteert in gezonde groei, met meer waarde voor jouw bedrijf, maar ook voor jouw klanten en leveranciers.

Tevens stimuleren wij de betrokkenheid- en het verantwoordelijkheidsgevoel bij jouw medewerkers om jouw doelen te bereiken. Hiermee dragen wij ook actief bij aan het effectief terugdringen van personeelsverloop.

Maak nu een afspraak!

Dit gesprek levert gegarandeerd iets op en kost je helemaal niets, behalve een uurtje van jouw tijd en een kop koffie.

 

Nu een afspraak maken

Samenwerken voor duurzame groei op de lange-termijn

Bij ons bedrijf streven we ernaar om jouw zakelijke ontwikkeling te ondersteunen. Echter, we zijn van mening dat het essentieel is dat we zelf overbodig worden. Om dit doel te bereiken, werken we nauw samen met de leidinggevenden en medewerkers binnen jouw organisatie.

Kernwaarden:

Ons doel is om leidinggevenden en medewerkers actief te betrekken bij dit proces en hen de verantwoordelijkheid te geven, zodat het diep geworteld raakt in de kernwaarden van jouw bedrijf en haar medewerkers. Hierdoor kunnen zij zelfstandig werken aan de langetermijngroei van hun organisatie, terwijl wij hen ondersteunen en begeleiden. Kortom: toekomstbestendig ontwikkelen.

Flexibiliteit voor succes op de lange termijn

Daarnaast stelt deze aanpak hen in staat om op lange termijn flexibel te zijn, snel in te spelen op veranderingen in de markt en continu succesvol te blijven. Op deze manier maken we uiteindelijk onszelf overbodig, waardoor leidinggevenden en medewerkers zelfstandig succesvol en gemotiveerd kunnen voortzetten wat wij gezamenlijk in gang hebben gezet.

Meer informatie?

Als je meer wilt weten, maak dan gerust een vrijblijvende afspraak met ons. We leggen het graag aan jou uit.

 

Chat openen
Hallo 👋
Heb je een vraag? App mij gerust. Ik help je graag :-)