Effectieve marketing voor groei

Om jouw bedrijf te kunnen laten groeien is het belangrijk om gericht onderzoek te doen en een passende strategie te bepalen. Het is niet effectief om lukraak inspanningen te verrichten die alleen maar geld kosten en niets opleveren.

Het is daarom van belang om de juiste stappen te zetten en gerichte strategieën toe te passen. Door middel van een doordachte aanpak en een gerichte strategie kan Deffon ervoor zorgen dat jouw bedrijf kan groeien en zich kan ontwikkelen.

“Gerichte Online Marketing werkt als een magneet op jouw doelgroep”.

Deffon’s aanpak

De kracht van gerichte Online Marketingstrategieën

Wij geloven dat het behalen van de gewenste resultaten begint met een doordachte aanpak. Daarom volgen wij een vast stappenplan, zodat we weten waar we energie in moeten steken en waar niet. Zo zorgen we ervoor dat onze inspanningen ook daadwerkelijk wat opleveren.

Stap 2
G
U
Stap 2

ONDERZOEK

We beginnen met het onderzoeken van alle mogelijkheden en kansen. We kijken naar de sterke en zwakke punten van jouw bedrijf en werken een passende strategie uit. Deze stap is de rode draad voor het gehele proces.

Stap 3
G
Stap 3

IMPLEMENTATIE

Nadat we de strategie hebben bepaald, gaan we aan de slag met de implementatie. We zorgen ervoor dat de juiste dingen op de juiste plek terechtkomen en kijken ook naar bestaande processen. Waar kunnen we verbeteringen aanbrengen?

Stap 4
G
Stap 4

MONITORING

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en evalueren de eerste resultaten. Zo weten we precies hoeveel aandacht en energie elk onderdeel nodig heeft om jouw bedrijf te laten groeien.

Stap 5
G
Stap 5

OPTIMALISATIE

We blijven onze inspanningen evalueren en analyseren de binnenkomende data. Door te blijven meten en testen, verfijnen we onze aanpak en verbeteren we de uiteindelijke resultaten.

Stap 6
G
Stap 6

CONTINU VERBETEREN

Zodra we de eerste resultaten binnen hebben, evalueren we de behaalde resultaten en ons proces. We blijven structureel verbeteringen en aanpassingen verwerken zodat de groei en de winst blijvend zijn. Daarnaast maken we gebruik van de winst en de gewonnen inzichten om ons werk te optimaliseren, zodat je kunt blijven profiteren van ons eerdere werk.

Stap 7
G
Stap 7

STERKE BASIS

Onze werkwijze zorgt voor een sterke basis van jouw bedrijf. Hierbij ligt de focus niet alleen op de individuele onderdelen of onze eigen inspanningen, maar ook op de rest van het bedrijf. Zo verbindt Deffon ook de verschillende afdelingen binnen jouw bedrijf of organisatie. Deze connectie zorgt voor een sterk digitaal landschap waarin alle afdelingen efficiënt samenwerken naar de gemeenschappelijke doelen van jouw onderneming.

Stap 1
G
Stap 1

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

De eerste stap is eigenlijk contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Na dit gesprek kun je nog altijd bekijken of je stap 2 wilt zetten.

Neem contact op

Chat openen
Hallo 👋
Heb je een vraag? App mij gerust. Ik help je graag :-)