WEBDESIGN

HOME/ WEBDESIGN

Van bezoeker naar klant

Je wilt dat je bedrijf online goed zichtbaar is. Je wilt dat je website laat zien wie je bent, wat je doet, en hoe je je klanten kunt helpen. Je wilt dat je website goed werkt, er mooi uitziet, en makkelijk te gebruiken is. Je wilt groeien met je bedrijf. Laat ons je helpen om van die bezoeker een klant te maken.

“De juiste bezoeker op je website laten landen is een kans.

Deze bezoeker omzetten in een klant is pas een resultaat”.

Webdesign ervaring

Met onze jarenlange ervaring in webdesign maken we een website die perfect bij jou past. Of je nu een klein of een middelgroot bedrijf hebt, we ondersteunen je graag bij het bereiken van je online doelen.

Meer dan webdesign

Maar we zijn meer dan webdesigners. We hebben ook een bedrijfskundige achtergrond. Dat betekent dat we jou beter begrijpen. We weten wat jij nodig hebt en hoe we dat voor je kunnen regelen.

Online vernieuwing

Wil je je online presentatie naar een hoger niveau tillen of helemaal vernieuwen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor een gratis kennismaking.

Onderscheidend vermogen

“Onderscheidend vermogen”

Wat kost een website?

Dat is hetzelfde als je vraagt: “wat kost een auto”?
Een website kan € 1.000 kosten, maar kan ook meer dan € 15.000 kosten. Het behoeft geen toelichting dat sommige auto’s er bijna hetzelfde uitzien, maar qua comfort, prestatie en prijs nogal van elkaar kunnen verschillen. Met websites is het niet veel anders.

Prijsindicatie

Natuurlijk kunnen wij jou een prijsindicatie geven. Maar dat is pas mogelijk als we weten wat jouw doelstellingen zijn.

Als dit duidelijk is, kunnen wij ook adviseren welke “accossoires” zinvol zijn en welke niet. Ook geven wij een realistisch beeld wat je op welke termijn mag verwachten van een nieuwe website. Dat advies kost je niks en je zit nergens aan vast.

Ook zijn wij graag volledig transparant en leggen je daarom ook duidelijk uit waar je voor betaalt en wat je ervoor ontvangt. En dan niet niet alleen dat wat onilne zichtbaar is, maar met name ook dat wat aan de voorzijde niet zichtbaar is. Het wordt niet onnodig ingewikkeld gemaakt, zodat je overtuigd een beslissing kunt nemen of je met ons in zee wilt gaan.

Chat openen
Hallo 👋
Heb je een vraag? App mij gerust. Ik help je graag :-)